میلگردهای معمولا داخل گمانه هایی که در دیواره خاکی قرار می گیرند که به منظور جلوگیری از خوردگی میلگرد ها و انتقال مناسبتر نیروها بین خاک و میلگرد توسط دوغاب سیمان پر می شوند. روش نیلینگ یک مقطعع مسلح پایدار ایجاد می کند که توانایی نگهداری خاک پشت خود را دارند.
بهعنوانمثال، در مواجهه با جریان آب فراوان یا موانع تأسیساتی، اگر این کار از سوی افراد متبحر اجرا شود، مشکلات میتوانند بهراحتی شناسایی شده و با بهرهگیری از دانش فنی و تجربیات قابلحل باشند. علاوه بر این، تحقیقات دقیق و بررسیهای کامل انجام شده توسط مهندسان متخصص، بهعنوان یک راهکار مؤثر، میتواند مشکلات زمینهای را بهبود بخشد.
مهندسان خبره با توجه به شرایط محلی، خصوصیات خاک و نیازهای پروژهها، تجهیزات و امکانات بهروز را بهکاربرده و فرآیند نیلینگ را بهطور دقیق و بدون مشکل اجرا میکنند. این تخصص و تجربه مهندسان بهعنوان یک عامل کلیدی، به بهبود عملکرد و اجرای بهینهتر فرآیند میخ کوبی کمک بسیاری میکند.
لازم به ذکر است که عرض منطقه گودبرداری باید به گونهای باشد که تمامی تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز برای اجرای این روش به راحتی در محل مناسب قرار گیرند و فرایند مورد نیاز انجام شود.
پایداری نیلینگ به جنس خاک، شرایط آب و هوایی و فرسایش سطح آن، سطح آب زیرزمینی، فشار هیدرواستاتیک، ضخامت شاتکریت و سربارهای مجاور بستگی دارد.
عوارض سطحی شامل تاسیسات شهری، ساختمان ها و معارضات مجاور گود،
لایهها و میان لایههایی که در مطالعات ژئوتکنیک گزارش نشده،
نیلینگ یا میخکوبی خاک روش جدیدی است که به دلیل اقتصادی بودن و مزایای منحصربفرد خود، به عنوان راهحل بسیار مناسبی در موارد مختلف از جمله پایدارسازی شیب ها، شیروانی ها، ترانشه ها، افزایش ظرفیت باربری و محدود کردن تغییر شکل ها با ایجاد حداقل دستخوردگی در وضعیت طبیعی زمین کاربردهای فراوانی دارد. استفاده از روش نیلینگ ، طی دو دهه اخیر در اکثر کشورهای پیشرفته و در حال توسعه جهت پایدارسـازی گودبرداری ها و همچنین پایدارسازی شیب های طبـیعی کاربرد وسیعی پیدا کرده است.
باید در نظر داشت که این روش نیز مانند بسیاری از تکنیکهای مختلف، معایبی نیز دارد که در هنگام اجرا باید بهدقت به آن توجه نمود. برخی از این موارد عبارتاند از:
این گروه با برقراری ارتباطات فعال با دانشگاهها و سایر مجامع علمی و حرفهای، بهبود مداوم و ارتقاء کیفیت خدمات خود را بهعنوان هدف اصلی در نظر گرفته است.
در این مقاله تلاش بر این شد که درباره سازه نگهبان نیلینگ اطلاعاتی را خدمت شما ارائه دهیم. همچنین درباره نحوهی اجرای این روش، مزایا و معایب و تفاوت این روش با روش انکراژ نیز صحبت کردیم.
عوارض سطحی شامل تاسیسات شهری، ساختمان ها و معارضات مجاور گود،
پنل برداری در هر مرحله مشروط به پایان یافتن عملیات پایدارسازی در مرحله تراز فوقانی است.
یکی از روشهای کاربردی و مؤثر ??? ??? که فضای کمی اشغال خواهد کرد استفاده از نیلینگ یا میخ کوبی است که میتواند مزیتهای متعددی داشته باشد. در ادامه مطلب بررسی خواهد شد که نیلینگ (میخکوبی) چیست و چه مزایا و کاربردهایی دارد.